Portfolio Update: Februari 2021

Oeps. 2 weken later dan ik eigenlijk had gepland. Naast werken, school (op dit moment m’n scriptie…) & een Instagramaccount bijhouden zou je bijna vergeten dat er ook nog een blog is die bijgehouden moet worden. In dit artikel mijn maandelijkse portfolio & dividendinkomsten update van februari 2021!

Portfolio Update: Februari 2021

Deze maand heb ik 3 (!) nieuwe aandelen aan m’n portefeuille toegevoegd! Benieuwd welke? Hou dan mijn blog & verhaal in de gaten voor wanneer de blogpost online staat met meer details!

Dividend Inkomsten

Deze maand heb ik 4 dividendbetalingen ontvangen. Vorige maand waren dit 7 verschillende bedrijven. Het totale bedrag is ook een stuk minder dan vorige maand. In mijn update van januari 2021 deelde ik dat 7 bedrijven mij hadden betaald, met een totaal dividendinkomen van €19.61 netto. Check die blog zeker eventjes als je dat interessant vindt!

Zoals ik al aangaf zijn het nog geen wereldbedragen. Van €19.61 kan niemand een maand rondkomen. Deze maand was het zelfs aanzienlijk minder omdat februari (voor mijn portefeuille) niet een heel beste maand is qua dividend uitbetalingen. Toch is het leuk om in ieder geval te zien dat het echt is. Elke maand weer. Zonder actief je tijd in te ruilen voor dit geld!

Portfolio Pagina

Sinds kort heb ik ook een portfolio pagina aan mijn website toegevoegd! Deze werkt nog niet optimaal voor mobiel & moet ik momenteel nog handmatig bijwerken, maar daar ben ik dus op dit moment mee aan de slag!

Nieuwe Blogpost

In de loop van de week komt er dus weer een nieuwe blogpost online! Deze gaat onder andere in op mijn aankopen van afgelopen maand, inclusief de details waarom ik juist deze aandelen heb gekocht! Ook kijk ik terug naar mijn ontvangen dividenden van afgelopen maand; puur passief inkomen!

Toekomstplannen

In de toekomst ben ik ook van plan om de aandelenanalyses die ik zelf doe van bedrijven ook in een mooi gestructureerd pdf-bestandje op mijn blog te delen. Lijkt jou dit interessant?

Aandelentips?

Heb jij nog aandelen of ETF’s gekocht afgelopen maand? Zo ja, welke? Laat het me ook weten in de reacties!

Instagram

Op mijn Instagram deel ik dagelijks over beleggen en persoonlijke financiën. Vind je dit interessant? Ga me dan ook zeker volgen!

Deel deze post:

Meer blogs:

Dominique Willem

Finance Blogger

Hi, mijn naam is Nick! Op mijn website deel ik de beste tips en acties op het gebied van sparen en beleggen.

Mijn favorieten

Om te sparen (hoge rente, 4%):

Om te beleggen (laagste kosten):

Om automatisch te besparen (gebruiksgemak):