Over Mij

Wie is Dominique Willem?

Hi! Leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie er nou eigenlijk achter de blog en het Instagram account dominiquewillem.nl zit! Op deze pagina vertel ik kort wat meer over mezelf.

Mijn naam is Nick, ik ben 24 jaar en ik ben geïnteresseerd in alles wat met geld te maken heeft. Deze interesse heb ik eigenlijk al van kleins af aan, maar is pas echt groot geworden rond mijn 17de. Rond die tijd kwam ik op YouTube namelijk video’s tegen van Graham Stephan, die mij geïnspireerd heeft om de wereld van de persoonlijke financiën en de financiële markten in te duiken!

Mijn BSc Economics & Business Economics heb ik aan de Universiteit van Amsterdam behaald en mijn MSc Finance (cum laude) aan de Amsterdam Business School.

Op dit moment ben ik bezig om met mijn Instagram pagina en deze website meer mensen enthousiast te maken over persoonlijke financiën. Met mijn blog hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de financiële kennis van Nederland en België en bovendien ook op de inhoud van jouw portemonnee!

Hoezo ben ik Dominique Willem begonnen?

In eerste instantie ben ik mijn website en Instagram pagina begonnen om voor mijzelf bij te houden hoe mijn reis naar financiële vrijheid verliep. Om wanneer ik dat doel eindelijk behaald had, ik voor mezelf terug zou kunnen lezen hoe ik dit uiteindelijk bereikt heb. Waar ik ooit tegenaan liep, wat voor handige (financiële) trucjes ik gaandeweg achter was gekomen, hoe mijn inzichten met de nodige tijd, kennis en ervaring veranderde, etc. Nóg leuker leek het me als anderen met eenzelfde doel iets aan mijn inzichten en ervaringen zouden hebben.

Daarnaast vond ik het een leuk idee om meer mensen te leren kennen en te ontmoeten die eenzelfde doel voor ogen hadden. Om samen te praten over persoonlijke financiën en om van elkaars inzichten te kunnen leren. Ook vond ik het een gaaf idee om meer mensen te bereiken en te informeren over dit onderwerp, die wellicht nog nooit van financiële vrijheid hadden gehoord of hier nog nooit concreet over hadden nagedacht.

Zo is uiteindelijk de combinatie van deze blog en mijn Instagram pagina (@dominiquewillem.nl) ontstaan!