Over Mij

Wie is Dominique Willem?

Hi! Leuk dat je nieuwsgierig bent naar wie er nou eigenlijk achter de blog en het Instagram account dominiquewillem.nl zit! Op deze pagina vertel ik kort wat meer over mezelf.

Mijn naam is Nick, ik ben 23 jaar en ik ben geïnteresseerd in alles wat met geld te maken heeft. Deze interesse heb ik eigenlijk al van kleins af aan, maar is pas echt groot geworden rond mijn 17de. Rond die tijd kwam ik op YouTube namelijk video’s tegen van Graham Stephan, die mij geïnspireerd heeft om de wereld van de persoonlijke financiën en de financiële markten in te duiken!

Mijn BSc Economics & Business Economics heb ik aan de Universiteit van Amsterdam behaald en mijn MSc Finance (cum laude) aan de Amsterdam Business School.

Op dit moment werk ik bij een Nederlandse vastgoedpartij als (junior) taxateur van beleggingsvastgoed, met de focus op (institutionele) woningportefeuilles- en nieuwbouwprojecten. Daarnaast ben ik bezig om met mijn Instagram pagina en deze website meer mensen enthousiast te maken over persoonlijke financiën. Met mijn blog hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de financiële kennis van Nederland en België en bovendien ook op de inhoud van jouw portemonnee!

Wat wil ik bereiken?

Deze website ben ik in eerste instantie begonnen om voor mezelf bij te houden hoe ik ervoor sta wat betreft mijn reis naar financiële onafhankelijkheid. Maar vrij snel dacht ik: “Er zullen vast meer mensen zijn die een financieel vrij leven willen, ook al weten ze wellicht nog niet eens van het bestaan af. Laat staan dat deze mensen überhaupt de mogelijkheden kennen die er voor iedereen zijn om dit te kunnen bereiken.” En zo is de huidige combinatie van mijn blog en Instagram pagina (@dominiquewillem.nl) ontstaan.

Wat ik wil bereiken is dat mensen zich ervan bewust worden dat zij niet 5 dagen per week van 9 tot 5 op kantoor hoeven te zitten tot ze dan eindelijk met pensioen mogen. Om dán pas van het leven te kunnen gaan genieten. Het leven draait in je “goede” jaren niet alleen om de weekenden waarin je leuke dingen kan doen. Het gaat erom dat jij élke dag kan doen waar jij ontzettend gelukkig van wordt. Voor mij is dat op dit moment praten over financiën en het verspreiden van de kennis dat je het leven ook anders in kan richten dan de norm. Misschien is daarom een goede vraag aan jou: “Hoe zie jij jouw droomleven voor je?”