Portfolio Update & Dividend Inkomen: Maart 2021

Portfolio Update

Wat was het lekker weer zeg gisteren en eergisteren! Daar heb ik dan ook goed gebruik van gemaakt waardoor deze post/portfolio update vandaag pas online komt in plaats van de laatste dag van de maand zoals de vorige portfolio updates! β˜€οΈπŸ™ˆ

Portfolio Update van 1 april 2021! πŸ“Š

De hele maand maart is er eigenlijk maar weinig veranderd in mijn portefeuille. Ik heb geen nieuwe aandelen gekocht of huidige posities afgebouwd/verkocht. De waarde van mijn portefeuille is daarentegen wel aanzienlijk veranderd, bijna 10% hoger dan bij de portefeuille update van vorige maand! Mijn dividend inkomen viel daarentegen wel tegen deze maand: slechts €4,65 deze maand!πŸ“ˆπŸ€‘

Scriptie & opleiding

Door het starten van mijn scriptie (over een heel interessant onderwerp voor de waarde-beleggers onder ons, waarover later wellicht meer πŸ‘€) & het laatste vak dat inmiddels gestart is wat ik nog moet halen om mijn bachelor diploma te behalen, ben ik minder actief geweest. Zowel op mijn blog als op Instagram heb ik aanzienlijk minder geplaatst zie ik in mijn account statistieken. πŸ™ˆ Hier ga ik het de komende periode nog zeker wel druk mee hebben… πŸ˜…πŸ€·πŸΌβ€β™‚οΈ

Focus op bachelor diploma

De maandelijkse updates van mijn portefeuille blijf ik uiteraard delen, maar het aantal blogposts per maand zal toch de komende periode erg laag blijven ben ik bang. Dat diploma is voor nu toch echt wel even belangrijker vind ik. πŸ€“πŸ‘¨πŸΌβ€πŸŽ“

Toch heb ik ook nog wel wat leukers om te delen! πŸ‘€πŸ˜œ Ik ben namelijk geΓ―nterviewd door Iris van Folia, de universiteitskrant van de Universiteit van Amsterdam, voor een toekomstig artikel vanΒ @folia_nl, dat gaat over studenten van de UvA die beleggen! Dat interview komt ergens volgende maand online op folia.nl. Uiteraard zal ik wanneer dit artikel online staat dit ook delen en ook even de link toevoegen aan deze blogpost! πŸ™ŒπŸΌπŸ”₯

Aandelentips?

Heb jij wel aandelen en/of ETF’s gekocht afgelopen maand? Zo ja, welke? 😏 Laat het me weten in de reacties! πŸ‘‡πŸΌ

Deel deze post:

Meer blogs:

Dominique Willem

Finance Blogger

Hi, mijn naam is Nick! Op mijn website deel ik de beste tips en acties op het gebied van sparen en beleggen.

Mijn favorieten

Om te sparen (hoge rente, 4%):

Om te beleggen (laagste kosten):

Om automatisch te besparen (gebruiksgemak):