Gratis Aandelen

Gratis Aandelen

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van (aandelen)brokers die op dit moment een leuke welkomstbonus hebben. Mocht je willen beginnen met beleggen, dan is dit een leuke en makkelijke manier om een klein startkapitaal bij elkaar te sprokkelen. Natuurlijk kan je de bonussen ook gebruiken om op deze manier makkelijk wat extra geld te verdienen.

Zelf heb ik een account bij alle 3 de hieronder genoemde brokers, maar eigenlijk is Trading212 Invest de enige broker uit dit rijtje die ik ook daadwerkelijk gebruik om te beleggen. De screenshots die ik deel op mijn instagram (@dominiquewillem.nl) en op de portfolio pagina op deze website zijn ook screenshots van mijn beleggingsrekening bij Trading212 Invest. Mocht je via mijn persoonlijke link een account aanmaken bij deze brokers, dan krijg ik hier ook een kleine vergoeding voor in de vorm van een gratis (fractioneel) aandeel.

Algemeen

4.5/5

Welkombonus

4/5

Algemeen

3/5

Welkombonus

5/5

Algemeen

4/5

Welkombonus

3.6/5

Work in progress . . .